Yleiset ehdot ja palautus

YLEISTÄ
Kotirouva verkkokauppa on Kotirouva Oy:n tarjoama kauppa. Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset.
Kotirouva Oy ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta.Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer ja Firefox sekä mobiililaiteilla. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Verkkokauppamme markkinoi tuotteita pelkästään Suomen alueella.

TOIMITUKSET
Toimitamme tilaukset mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, tähän menee n.1-2 arkipäivää. Käytämme Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita tilausten lähetykseen. Toimituskulut ovat Postin ja Matkahuollon toimipisteeseen lähetettynä 5€/ tilaus, yli 200€ arvoisissa tilauksissa toimitus on ilmainen.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 8€/ tilaus, joka kattaa meille aiheutuneet toimituskulut.

PALAUTUKSET

Haluamme että tilaat verkkokaupastamme tuotteita, joita varmasti tulet käyttämään. Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, verkkokaupassamme on 14 vrk palautusoikeus.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Jotta saamme tiedon palautettavista tuotteista pikimmiten, tee palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@kotirouva.com. Palautettavat tuotteet tulee lähettää tämän jälkeen Kotirouvalle, kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa. Lähetyksen mukaan tulee liittää alkuperäisessä tilauksessa tullut lähetyslista. Käsittelemme palautuksen viipymättä niiden saavuttua varastollemme. Turvallisen palautuksen takaamiseksi hyvitys suoritetaan Paytrail-maksupalvelun kautta.
Hyvitämme sinulle palautettavien tuotteiden hinnan. Alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä. Vaihto toiseen tuotteeseen on mahdollista saatavuustilanteen mukaan. Tästä tulee sopia erikseen sähköpostitse.

PALAUTUS POSTIN KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen. Lähettäminen Postin kautta on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa palautuskuitti.
Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Tikkurikuja 1
00750, Helsinki
Postin asiakaspalautustunnus: 617086

PALAUTUS MATKAHUOLLON KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettipisteeseen. Lähettäminen on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa palautuskuitti.
Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Tikkurikuja 1
00750, Helsinki
Matkahuollon palautuskoodi: 9538719

MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.
HUOM. kun maksu on suoritettu verkkopankin sivuilla, käyttäjän tulee palata verkkopankin ohjeiden mukaisesti Kotirouvan sivuille, jolloin tilaus aktivoituu.

ASIAKASTIEDOT
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Kotirouva Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Kotirouva Oy:lle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Tilauksen tekeminen yksityishenkilönä Kotirouvan verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Keräämme tilauksen yhteydessä asiakkaalta tarvittavat henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi. Käyttäjä voi valita vastaanottaako tarjouksia sähköpostitse.
Tästä näet tietosuojaselosteemme

MUUTOKSET
Kotirouva Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä: tilaukset (at) kotirouva.com