Yleiset ehdot ja palautus

YLEISTÄ
Kotirouvan tukun verkkokauppa on Kotirouva Oy:n perustama ja ylläpitämä kauppa. Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset.
Kotirouva Oy ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta tai mobiililaitteesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä Internet-selaimilla sekä mobiililaiteilla. Verkkokaupan tuotteiden hinnat ovat verottomia. Verkkokauppamme markkinoi tuotteita pelkästään Suomessa.

TOIMITUKSET
Toimitamme tilaukset mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, n. 1-2 arkipäivässä. Käytämme Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita tilausten lähetykseen. Toimituskulut ovat Postin ja Matkahuollon toimipisteeseen lähetettynä 8 € / tilaus, yli 200 € arvoisissa tilauksissa toimitus on ilmainen.

MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Osatajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin. HUOM. tilaus aktivoituu ostotapahtumasi edettyä verkkopankin sivuilta takaisin Kotirouvan sivuille.

ASIAKASTIEDOT
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Kotirouva Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Kotirouva Oy:lle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Tilauksen tekeminen Kotirouvan verkkokaupassa edellyttää rekisteröitymistä. Keräämme tilauksen yhteydessä tarvittavat tiedot tilauksen toteuttamiseksi.
Tästä näet tietosuojaselosteemme.

MUUTOKSET
Kotirouva Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä: tukku (at) kotirouva.com